Autotallin ovet

Valmistamme kahdenlaisia ovia: Pariovia ja kippiovia. Valmistamme ovet aina tilausten mukaan joten varsinaista vakiokokoa ei ole varastossa.
Pariovien leveys voi olla jopa 4000 mm

Pariovien ovilevyjen ja karmien runkona on luja ja kestävä 50*50 teräshuullosputki. Saranat ovat hitsattuja pisarasaranoita 3 kpl / ovilevy
Pintamateriaalina on ulkopinnassa kahteen kertaan maalattu puupaneli UTV 20*95/120 hienosahatulla pinnalla.Myös höylätty paneli on esimerkiksi mahdollinen. Alaosassa on potkulevy alumiinia tai ruostumatonta terästä  Eristeenä on 50 mm uretaanilevy, sisäpinnassa on tummanruskea filmivaneri,jonka paksuus on 6,5 mm.
Heloituksena on aukipitolaitteet eli ns. tuulisalvat, pitkäsalpa toisessa ovessa ja Abloyn pintalukkorunko sekä vetimet.Vanhoissa ovissa olevat Abloyn avainpesät ovat yleensä hyödynnettävissä meidän ovissa,joten avainpesiä ei välttämättä tarvitse uusia.
Kynnyksenä ovessa on ruostumaton teräsputki (esim.50*30*2) tai ruostumaton kulmarauta(esim.50*50*5).Kynnys saadaan yleensä sovitettua vanhojen kynnysrakenteiden päälle joten  lattioiden korjauksia ei välttämättä tarvitse tehdä.
Pielilistoitukset on peltilistoja tai puulistoja maalattuna.

 

Kippiovet valmistetaan 40*40 neliöputkesta. Ovet on ilman eristystä kylmiin talleihin. Pintaverhoukset ovat samat. Mekanismina on jousimekanismi ilman kattokiskoja. Abloy keskilukkorunko kuuluu toimitukseen.

Ovia valmistetaan runkovalmiina, eristämättöminä kylmiin talleihin ja eristettyinä.